Vragen? Bel ons gerust op:

088-1004357

Over het Nationaal Schadeloket Intermediairs

Wie zijn wij?

Het Nationaal Schadeloket Intermediairs is een samenwerking tussen Stichting Odin, Commissie Financiële Dienstverlening en Flyct. Het Nationaal Schadeloket Intermediairs ontzorgt tussenpersonen door een ervaren afwikkeling van schade meldingen. Schademeldingen welke op dit moment binnen onze service worden afgehandeld zijn: letselschade, autoschade, brandschade, schade in het buitenland, reisschade en overige schaden.

Commissie Financiële Dienstverlening (CFD)
De Commissie Financiële Dienstverlening (CFD) is De Brancheorganisatie voor de onafhankelijke financiële dienstverlener. Omdat CFD zelf midden in het adviesveld staat weet zij als geen ander wat er leeft onder het intermediair.

Stichting ODIN
Stichting ODIN zet zich in om consumenten te helpen financieel vaardig te worden en bouwt tegelijkertijd aan een landelijk netwerk van onafhankelijke advieskantoren, die vanuit passie voor het vak een zo hoog mogelijke kwaliteit nastreven.

Flyct
Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers en hun werkgevers. We zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding. En hanteren daarbij onze missie: onze dienstverlening is een positieve ervaring na een ongeval. Wij behartigen de belangen van slachtoffers van een ongeval, dat ze buiten hun schuld is overkomen, en hun werkgevers. We werken dus niet voor verzekeraars.

CFD-logo

odin-logo

flyctlogo