Vragen? Bel ons gerust op:

088-1004357

Veelgestelde vragen

Q?

Hoe kunnen jullie deze service kosteloos aanbieden?

A.

De kosten voor het verhalen van uw schade zijn door ons te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Dit betekent dat de werkzaamheden van het Nationaal Schadeloket Intermediairs door de tegenpartij betaald moeten worden en is geregeld in de wet.

Q?

Krijg ik alsnog een rekening wanneer de schade niet door jullie is verhaald?

A.

Nee. Indien het ons niet lukt om de schade te verhalen op de tegenpartij krijgt u geen rekening. Dit risico is volledig voor ons.

Q?

Waarom zou ik Nationaal Schadeloket Intermediairs inschakelen?

A.

Een slachtoffer van een verkeersongeval heeft al genoeg zorgen. Akelige discussies met een deskundige verzekeraar over schadebedragen leiden vlug tot ergernis. Een slachtoffer is doorgaans een leek op het gebied van de schaderegeling. Deskundige hulp garandeert u een zo goed mogelijke schaderegeling met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Q?

Verhalen jullie ook schade met een buitenlandse partij?

A.

Wanneer er een aanrijding heeft plaatsgevonden in het buitenland of met een buitenlands voertuig hebben wij ook mogelijkheden op de schade te verhalen echter gezien de communicatie met een buitenlandse partij duurt het allemaal wel langer. U dient er rekening mee te houden dat het verhalen van een schade gemiddeld 3 tot 9 maanden kan duren en soms nog wel langer. Deze dienstverlening is voor u kosteloos indien er geen sprake is van letselschade. Is er sprake van letselschade dan beoordeelt de letselschadespecialist of er mogelijkheden zijn.

Q?

Welke schade kan ik melden?

A.

U kan bijvoorbeeld schade aan voertuigen of kleding claimen. Is er iemand gewond geraakt dan kunnen wij voor uw client de volgende zaken verhalen: inkomensverlies, smartengeld en kosten van huishoudelijke hulp en nog veel meer.

Q?

Welke kosten kan ik claimen?

A.

U kunt de kosten van uw client claimen die redelijkerwijs te maken hebben met de schade. Bijvoorbeeld de redelijk gemaakte kosten voor het vervoer van de plaats van het ongeval naar een bestemming.